facebook
CPO-projecten

Leden CPO Langerak tekenen overeenkomsten met aannemer

Afgelopen week tekenden de leden van Kopersverenging CPO Langerak de aanneemovereenkomsten met Aannemingsbedrijf van der Maazen uit Lith (Noord-Brabant). De ondertekening is een belangrijke stap in de realisatie van zeventien woningen op de plek van het oude schoolgebouw van basisschool Eben Haëzer uit Langerak. Nadat de basisschool verhuisde naar het Woonleefhart in Nieuwpoort, ging in juni vorig jaar het voormalige schoolgebouw tegen de vlakte.

Drie jaar geleden namen een aantal inwoners uit Langerak/Nieuwpoort het initiatief tot de ontwikkeling van een CPO-project. In samenwerking met de Gemeente Molenwaard werd de inbreilocatie aan de Julianastraat gekozen als plangebied. De afgelopen maanden heeft de gemeente het kavel bouwrijp gemaakt. Zo is de riolering aangelegd en is er beschoeiing geplaatst rondom een gedeelte van het bouwterrein.

De ondertekening is een kroon op het werk van de leden die de afgelopen jaren hard gewerkt hebben aan de voorbereidingen van het bouwplan. De woningen zijn ontworpen door Architektenburo Bikker uit Groot-Ammers. De verwachting is dat er op korte termijn gestart kan worden met de bouw.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/cpolangerak of bezoek de website www.cpolangerak.nl