facebook
Regio

Feestelijke opening Ecopark Groot-Ammers

Reinigingsdienst Waardlanden opent op zaterdag 15 oktober 2022 een vernieuwde milieustraat in Groot Ammers. In samenwerking Recycling Centrale Korevaar en Stichting De Gezel is Ecopark Groot-Ammers opgezet. De nieuwe milieustraat is te vinden aan de Transportweg 3 net voor het oude afvalbrengstation dat voorheen gevestigd was op het terrein van KoreNet.

Na de officiële opening om 12.00 uur zijn er van 12.30 uur tot 16.00 uur diverse activiteiten op het terrein van het Ecopark. Een parcours biedt jong en oud een uniek kijkje achter de schermen. Kinderen kunnen een bootje knutselen van circulair materiaal in de werkplaats, zweven in een zweefmolen, het wagenpark van Waardlanden en KoreNet bekijken of meerijden in een veegwagen. Vanuit de educatieruimte hebben bezoekers een indrukwekkend uitzicht over het Ecopark en ontdekken zij meer over de circulaire economie.

Tijdens de opening op zaterdag 15 oktober kunt u nog geen spullen op de milieustraat brengen. Vanaf maandag 17 oktober is het Ecopark vanaf 8.30 uur open voor het brengen van afgedankte goederen en materialen.

Ecopark Groot-Ammers is gevestigd aan de Transportweg 3 in Groot-Ammers.