facebook
Nieuwbouwprojecten

Woningbouw ‘Nuova Venezia’

Nuova Venezia is een nieuwe woonwijk in Nieuw-Lekkerland. De eerste fase van de bouw welke naar verwachting zal starten in het eerste kwartaal van 2019 bestaat uit de bouw van 63 rijwoningen, 7 vrijstaande woningen en 18 twee-onder-één-kap woningen. De 26 appartementen die ook in het plan zullen worden gerealiseerd zijn op dit moment in ontwikkeling en zullen op een later moment in verkoop worden gebracht.

De wijk wordt omringd door waterlopen. Het water en de statige laan die door de wijk slingert geeft karakteristiek aan de gehele wijk. De oude slagen in het polderlandschap zijn nog goed leesbaar is de stedenbouwkundige opzet. De brede lanen, en de randen met de losse bebouwing geven de wijk veel openheid en er zijn veel doorzichten in de wijk.

Start verkoop

De start verkoop zal plaatsvinden op 19 juni 2018 van 19.00 – 21.00 uur. De locatie: Voetbalkantine – VV Nieuw-Lekkerland; Tiendweg 10, Nieuw-Lekkerland.

Nieuwbouw Nieuw-Lekkerland

In Molenwaard en zeker Nieuw-Lekkerland is grote behoefte aan (betaalbare) woningen. In Nieuw-Lekkerland moeten aan de andere kant van het dorp nog eens enkele honderden woningen verrijzen.