facebook
BouwgrondNieuwbouwprojecten

Vrijstaand wonen midden in de Alblasserwaard

WaardsWonen ontwikkelt een uniek, landelijk project middenin de Alblasserwaard en tevens op loopafstand van rivier de Lek. De twee-en drie-onder-één-kapwoningen zijn inmiddels allemaal verkocht. Wel zijn er nog vier vrije kavels beschikbaar op deze idyllische locatie in Waal, Gemeente Molenwaard. De percelen zijn gericht op het zuiden en er is de mogelijkheid om aangrenzende agrarische grond toe te voegen aan uw perceel.

Vrijstaand wonen op de Waalhof kan al vanaf € 485.000,- V.O.N.! Tijdens het bouw traject wordt u volledig ontzorgd, dat wil zeggen dat ThuisinBouwen zorg draagt voor het gehele traject, van ontwerp tot oplevering. ThuisinBouwen maakt vrijblijvend een ontwerp met offerte voor u en in het unieke wooninspiratiecentrum in Meerkerk kunt u alle bouwopties zelf bekijken. Er hoeft niet gewacht te worden tot er een bepaald aantal woningen verkocht is, dus kopen is bouwen.

Wie droomt er niet van het bouwen van een woning op een vrije kavel? Meer informatie over dit project: www.waalhof.nl en Kooyman Eigen Huis Oud-Alblas.