facebook
Regio

Najaarsevenement en woonbeurs in Groot-Ammers

Van 3 tot en met 5 november 2016 staat Sporthal de Ooievaar in het teken van het Najaarsevenement 2016. Een consumentenbeurs voor de inwoners van Molenwaard en omstreken. Op de beurs veel diensten en producten voor woningzoekenden en huiseigenaren. Zo zijn er standhouders die u informeren over het verbouwen en bouwen van uw woning. Van architect tot vloer en spouwmuurisolatie. Maar ook op het gebied van woninginrichting zijn er diverse standhouders van styling van de complete woning tot de aanschaf van meubels.

Het najaarsevenement is echter geen woonbeurs maar biedt bezoekers meer. Op totaal 1900m2 standoppervlakte kunnen bezoekers genieten van beursacties, proeverijen, informatie en demonstraties, voorlichtingen op gebied van vrije tijd, culinair, wijn, gezondheid en verzorging, auto’s, uitvaartbegeleiding, kleding, juridische zaken, webdesign, fotografie, toerisme, ontwerp en media.

Het event is op donderdag 3 november van 19:00 tot 22:00 uur, vrijdag 4 november van 13:00 tot 22:00 uur en zaterdag 5 november van 9:00 tot 16:00 uur. Bowling & Partycenter De Ooievaar op industrieterrein Gelkenes te Groot-Ammers.