facebook
Nieuwbouwprojecten

Achtkanter Groot-Ammers, wonen in het Groene Hart

Wonen aan de Achtkanter in Groot-Ammers staat voor heerlijk wonen, weg van alle drukte. In alle rust thuiskomen en genieten van uw droomhuis.

In het zuidelijke deel van het Groene Hart ligt het landelijke Groot-Ammers. Dit mooi gelegen dorp aan rivier de Lek is onderdeel van de gemeente Molenwaard. Kenmerkend voor het dorpsbeeld zijn de vier monumentale molens langs de Ammerse Boezem. Verder ziet u in het dorp nog authentieke dijkwoningen en voor een fijne wandeling of fietstocht hoeft u niet ver van huis te gaan. Er zijn volop mogelijkheden om de gehele Alblasserwaard te ontdekken via de vele nabijgelegen wandel- en fietsroutes.

2 vrijstaande en 4 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen

Gebroeders Blokland heeft voor een zestal kavels aan de Achtkanter, 2 vrijstaande en 4 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld met een vanaf prijs van € 375.900 v.o.n.. De vele opties en keuzemogelijkheden worden in een persoonlijk gesprek met u besproken. Wensen kunnen verwezenlijkt worden, zodat het uw droomhuis wordt. In het unieke wooninspiratiecentrum van Thuis in Bouwen in Meerkerk kunt u de verschillende bouwopties zelf bekijken. Thuis in Bouwen zal de woningen aan de Achtkanter ook bouwen. De onderneming is al 3 jaar op rij uitgeroepen tot Best Presterende Bouwer van Zuid-Holland.

Gas-loos bouwen

De woningen worden gas-loos opgeleverd en worden voorzien van een lucht-water warmtepomp. Een grond-water warmtepomp behoort eveneens tot de mogelijkheden. Deze woningen zijn dus klaar voor de gas-loze toekomst!

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met de makelaar; Kooyman Eigen Huis of Thuisinbouwen. Kijk voor meer informatie op www.achtkanter.nl